NEO4J και Google Cloud φτιάχνουν ομάδα!

Η NEO4J, ένας κορυφαίος πάροχος βάσης δεδομένων γραφημάτων, ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία με το Google Cloud. Η εταιρική σχέση στοχεύει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πιο αποτελεσματικές και ευφυείς εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας γραφημάτων και του cloud.

Η εταιρική σχέση θα επιτρέψει στο NEO4J να προσφέρει τις υπηρεσίες της βάσης δεδομένων γραφικών στην πλατφόρμα της Google Cloud, επιτρέποντας στους πελάτες να αναπτύξουν εύκολα και να κλιμακώνουν τις εφαρμογές τους με υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια. Η βάση δεδομένων γραφημάτων της NEO4J θα ενσωματωθεί επίσης στη σουίτα αναλύσεων δεδομένων και εργαλείων AI της Google Cloud, όπως το BigQuery, το Cloud Dataflow και το Cloud AI, για να παρέχουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη λύση από άκρο σε άκρο για την οικοδόμηση έξυπνων εφαρμογών.

Η εταιρική σχέση αναμένεται να φέρει πολλά οφέλη στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης ευελιξίας και της επεκτασιμότητας, καθώς και τη βελτίωση της ακρίβειας των δεδομένων. Θα επιτρέψει επίσης στους πελάτες να επωφεληθούν από την αυξανόμενη τάση της τεχνολογίας γραφημάτων, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής για εφαρμογές όπως ανίχνευση απάτης, κινητήρες συστάσεων και ανάλυση κοινωνικών δικτύων.

Συνολικά, αυτή η συνεργασία μεταξύ NEO4J και Google Cloud είναι μια σημαντική εξέλιξη στη βάση δεδομένων γραφικών και τις βιομηχανίες cloud computing, καθώς θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας γραφημάτων μεταξύ των επιχειρήσεων και να τους επιτρέψει να οικοδομήσουν πιο έξυπνες και αποτελεσματικές εφαρμογές.