Επανάσταση στην επεξεργασία και τη μεταγραφή

Βελτιστοποίηση δημιουργίας περιεχομένου

Τα νέα χαρακτηριστικά του Riverside επιτρέπουν στους δημιουργούς και τις επιχειρήσεις να καταγράφουν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται συνομιλίες σε ένα μέρος, καθιστώντας αποτελεσματικότερη την δημιουργία περιεχομένου.

Ενημέρωση καινοτόμου λογισμικού

Η πλατφόρμα του Riverside διαθέτει τώρα χαρακτηριστικά επεξεργασίας με βάση το κείμενο και AI μεταγραφής, καθιστώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα απομακρυσμένης εγγραφής βίντεο και ήχου.

Ενδυνάμωση δημιουργών και επιχειρήσεων

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Riverside, Nadav Keyson, η τελευταία ενημέρωση της πλατφόρμας δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικεντρωθούν στην παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που αντηχεί με το ακροατήριό τους.

Απλοποίηση δημιουργίας περιεχομένου

Η λειτουργία επεξεργασίας με βάση το κείμενο της Riverside απλοποιεί τη δημιουργία περιεχομένου επιτρέποντας στους δημιουργούς και τις επιχειρήσεις να επεξεργάζονται εγγραφές μέσω μεταγραφών, εξαλείφοντας την ανάγκη για σύνθετη επεξεργασία βίντεο και ήχου.

Παγκόσμια προσβασιμότητα

Το νέο χαρακτηριστικό AI Transcriptions της Riverside δημιουργεί ακριβείς μεταγραφές σε περισσότερες από 100 γλώσσες, καθιστώντας την παγκοσμίως χρήσιμη και ενσωματωμένη με το whisper της OpenAi για να ελαχιστοποιήσει τα σφάλματα και να μειώσει το κόστος.

Μια απρόσκοπτη διεπαφή

Η πλατφόρμα του Riverside συνδυάζει τώρα τις διαδικασίες εγγραφής, μεταγραφής, επεξεργασίας και κοινής χρήσης σε μια απρόσκοπτη διεπαφή, απλοποιώντας το ταξίδι δημιουργίας περιεχομένου για δημιουργούς και επιχειρήσεις παγκοσμίως.