Η OpenAI εισάγει πρωτοποριακές βελτιώσεις για ταχεία ανάπτυξη της ΤΝ

Η OpenAI κάνει τα προγράμματα υπολογιστών τηςκαλύτερα, φθηνότερα και πιο χρήσιμα για προγραμματιστές και επιχειρήσεις. Πραγματοποιούν μια μεγάλη εκδήλωση για να δείξουν σε όλους τι έχουν κάνει, και είναι μεγάλη υπόθεση στον κόσμο των υπολογιστών και της τεχνολογίας.

  1. Τα σχέδια της OpenAI : Η OpenAI είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει προηγμένα προγράμματα υπολογιστών και θέλει περισσότερους ανθρώπους να τα χρησιμοποιούν. Για να γίνει αυτό, πρόκειται να κάνουν κάποιες μεγάλες βελτιώσεις στα προγράμματά τους τον επόμενο μήνα.
  2. Μείωση κόστους : Αυτές οι βελτιώσεις θα καταστήσουν φθηνότερο για τους χρήστες τη χρήση των προγραμμάτων του OpenAI. Σχεδιάζουν να συμπεριλάβουν κάτι που ονομάζεται «αποθήκευση μνήμης» στα εργαλεία τους, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τα προγράμματα έως και 20 φορές λιγότερο δαπανηρά στη χρήση.
  3. Νέα εργαλεία : Η OpenAI πρόκειται επίσης να προσθέσει νέες δυνατότητες. Ένα από αυτά είναι η βελτιωμένη όραση, που σημαίνει ότι τα προγράμματα υπολογιστών μπορούν να κατανοήσουν και να περιγράψουν εικόνες. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως παιχνίδια ή ακόμα και στην ιατρική.
  4. Στόχοι της OpenAI : Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman, θέλει τα προγράμματά του να χρησιμοποιούνται από περισσότερους και απλούς ανθρώπους. Θέλουν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν κάθε είδους εφαρμογές και αυτές οι ενημερώσεις αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου.
  5. Stateful API : Εισάγουν κάτι που ονομάζεται “stateful API” για να βοηθήσουν τους προγραμματιστές. Διατηρεί αρχείο των όσων έχει πει το πρόγραμμα σε μια συνομιλία και αυτό μπορεί να το κάνει φθηνότερο στη χρήση, επειδή δεν χρειάζεται να πληρώσετε ξανά για τα πάντα.
  6. Οι προκλήσεις της OpenAI : Παρόλο που τα προγράμματα της OpenAI όπως το ChatGPT είναι δημοφιλή στους απλούς ανθρώπους, δεν ήταν τόσο επιτυχημένα με τις επιχειρήσεις. Έτσι, κάνουν αυτές τις αλλαγές για να προσελκύσουν περισσότερες επιχειρήσεις και να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.
  7. Vision API : Αυτό είναι ένα άλλο εργαλείο που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν προγράμματα που κατανοούν και λειτουργούν με εικόνες, ήχο και βίντεο. Είναι σαν να κάνεις τον υπολογιστή πολύ καλό στο να βλέπει και να ακούει.
  8. Διάσκεψη προγραμματιστών : Η OpenAI πρόκειται να έχει μια μεγάλη εκδήλωση στις 6 Νοεμβρίου για να επιδείξει αυτές τις αλλαγές. Είναι σαν μια βιτρίνα για όλα τα νέα και συναρπαστικά πράγματα που έχουν φτιάξει.

Αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και έχει να κάνει με το να κάνουμε τους υπολογιστές πιο έξυπνους και πιο προσιτούς.